Over ons

Bureau Tjeenk Willink is in 2005 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een betrouwbare, ervaren en gedegen partij op het gebied van de financiële zorgverlening. Altijd geïnteresseerd in de mens achter de zorgvraag, denkend in oplossingen in plaats van in beperkingen, gedreven door goed werk goed te doen. Bevlogen waar mensen vastlopen in regels, daar waar bureaucratie het menselijk contact steeds meer vervangt. Met een team van betrokken professionals staan we dagelijks voor je klaar.

Foto website F

Over Fenny

In 2005 besloot Fenny Tjeenk Willink haar achtergrond in accountancy en psycho-geriatrie, twee zeer uiteenlopende sectoren, te combineren in een bedrijf waar de mens mét de cijfers centraal staat. Naast financieel zorgverlener, bewindvoerder, mentor en curator bij Bureau Tjeenk Willink is Fenny kartrekker van de Lokale Alliantie ‘Financieel Veilig Ouder Worden’ in de Gemeente Epe. Ze geeft met regelmaat voorlichting over dit onderwerp. De kwetsbare, ouder wordende burger in een steeds ingewikkelder wordende samenleving is een onderwerp wat haar warme belangstelling heeft. Ze is breed georiënteerd en altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt.

Foto website J

Over Joyce

De carrière van Joyce Brandt is begonnen in het bankwezen. Na 10 jaar heeft ze de switch gemaakt naar de financiële zorgverlening, waar zij 10 jaar als bewindvoerder, mentor, curator en manager aan het werk is gegaan. Nu is zij met Bureau Tjeenk Willink onder meer actief als consultant, Financial Organizer (Family, Life en Money Manager) en secretaris van de Coöperatie Zelf u.a.