img1

We creëren rust

We hebben allemaal wel eens te weinig tijd, kennis of ruimte in ons hoofd voor het afhandelen van praktische en financiële zaken. Zeker als er plotseling iets verandert in jouw leven of dat van een familielid brengt dit veel zorgen en werk met zich mee. Bureau Tjeenk Willink biedt zekerheid omtrent je situatie in het algemeen en in belangrijke financiële beslissingen in het bijzonder.

img2

We geven antwoord

We geven antwoord op je vragen en ontzorgen je op het gebied van financiën en zorg. Vaak zien we dat mensen veel energie kwijt zijn aan zaken die met een kleine aanpassing of meer duidelijkheid juist rust kunnen brengen. Door onze jarenlange ervaring zijn die knelpunten ons snel helder. We kunnen na een goede inventarisatie van je persoonlijke situatie heel gericht advies geven, zaken regelen of jou aan het werk zetten. Ons doel daarbij is om je het inzicht en het vertrouwen te geven dat je je financiële zaken goed op orde hebt, en je aan de slag kunt met die andere activiteiten waar je juist energie van krijgt.

img3

We brengen orde

We verzorgen de financiële administratie en planning, creëren overzicht en maken een toekomstplan. Ook zijn we beschikbaar voor advies en/of een extra check bij het nemen van belangrijke beslissingen, bijvoorbeeld in hectische situaties. Ons werk is heel divers, en afhankelijk van je hulpvraag.

Van het eenmalig ordenen van de persoonlijke administratie tot het overnemen van alle werkzaamheden op administratief en financieel gebied, tot het uitvoeren van beschermingsbewind en curatele. Onze Toegevoegde Waarde is het maatwerk dat we leveren, gebaseerd op jarenlange ervaring, een groot netwerk, veel kennis van zaken en doorzettingsvermogen. Als we voor je aan de slag gaan en we zetten met jou de schouders eronder, kunnen we samen bergen verzetten. Jouw probleem is onze uitdaging.

 

Neem contact op